BOOMERANG ATELIER

author Boomerang   2 год. назад
559 views

0 Like   0 Dislike

Agnes Carlsson och Björn Skifs intervjuas / Kronprinsessbröllopet

Mark Levengood och Ebba von Sydow intervjuar Agnes Carlsson och Björn Skifs uppe på kungliga Operans tak. Mellansnack i väntan på bröllopsmiddagen. Tidigare på dagen hade Agnes och Björn framfört "When You Tell The World You're Mine" i Storkyrkan i samband med vigseln.

Kristian Anttila - Intervju (SVT Go´kväll 2013)

Kristian Anttila intervjuas i SVTs Go´kväll med anledning av sina år ute på vägarna. Alltså.. Kristian Anttila fyller 10år men får spö av Göran Fristorp.

Claes Eriksson i Go'kväll

Kommer ej ihåg vilket år. Ragnar Dahlberg vid andra ändan.

Blubb | med Ebba & Fanny ♥

PK-debatt: Journalisten och varumärket

Ett gott namn inom journalistiken får den som bedriver god journalistik. Så har det varit, men är den tiden snart förbi? Måste dagens journalister också skapa sig ett starkt "varumärke" för att göra avtryck i det nya medielandskapet? Var går gränsen för vad en journalist kan göra med bibehållen trovärdighet? Är "varumärkestänket" tecken på en kommersialisering av journalistiken och av journalisten? I panelen: Amelia Adamo, M-magasin, Ebba von Sydow, SVT, Alex Schulman, Aftonbladet och TV 5, Janne Josefsson, SVT, Magnus Lindqvist, trendspanare Samtalsledare: Stina Dabrowski, PK-ordförande

Med lång erfarenhet av hållbart mode lanserar vi Boomerang Atelier. Med hjälp av utvalda designers utvecklar vi produkter med hög modergrad från våra spilltyger.
Först ut i samarbetet är Astrid Olsson som skapat två helt unika haute-coutureklänningar, skräddarsydda till Säker Stil och bars när de mottog priset på årets ELLE gala.
Se filmen från fotograferingen av dessa kreationer med den fantastiske fotografen Carl Bengtsson. Director David Walegren, Makeshift AB.

Comments for video: